Vrienden van Postvriend – Sponsoren

Vrienden van Postvriend

Stichting Postvriend draait volledig op de kracht van sponsors en vrijwilligers.

Met trots stellen we jullie dan ook voor aan de vrienden van  Postvriend die ons met raad, daad, dienst en product bij staan!

Mocht je zelf graag sponsor  worden van Stichting Postvriend? Neem dan contact op via info@postvriend.nl 

Hieronder staan onze huidige sponsoren en donateurs genoemd. Klik op een afbeelding om naar de website van desbetreffende organisatie te gaan.

 

Jan Linders Fonds

Het Jan Linders Fonds en Jan Linders Herkenbosch adopteren Stichting Postvriend in 2015 als goed doel. De opbrengst van verschillende inzamelacties wordt aan onze stichting geschonken.

 

Marianne Design

Marianne Design B.V. ondersteunt Stichting Postvriend op verschillende manieren. Financieel, met reclame, maar ook met knutselmaterialen voor onze Postkamer. Onze wederzijdse liefde voor kaarten komt hier duidelijk naar voren.

 

Rabobank Roermond-Echt e.o.

Rabobank Roermond-Echt e.o. heeft ons een financiële bijdrage geschonken uit hun coöperatiefonds. Hier zijn we erg dankbaar voor!

 

Cardcetera_logo_header

Cardcetera. De leukste winkel vol postkaarten steunt ons niet alleen financieel maar sponsort ook regelmatig kaarten. Zo kunnen wij tijdens markten en evenementen mensen ter plekke post laten versturen.

 

Notariskantoor Roerdalen   Mr J.L. Schroyen   Sint Odiliënberg

Notariskantoor Roerdalen staat Stichting Postvriend met raad en daad bij. Wat een service!

 

logo-fb-03

Studio Stift heeft ons kaarten gesponsord voorzien van de grappige illustraties die haar huisstijl kenmerken!

ankepankelogo

Ook AnkePanke sponsorde een hele stapel vrolijke postkaarten die wij gebruiken tijdens markten en evenementen. Ook ontwierp zij ons allereerste logo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pipowagenaanzee.blogspot.nl

Ook Pipowagen aan Zee stuurde ons een pakketje met postkaarten toe.

logo postpapier enzo

postpapierenzo

Postpapier Enzo is een winkel vol met postproducten. Zij stuurden Postvriend een enorme doos vol met kaarten. Deze gebruiken wij vaak als bedankje, promotiemateriaal of tijdens markten en evenementen.

route286

Route286 is een ondernemersnetwerk uit omgeving Eindhoven dat op een vernieuwende manier aan netwerken doet. Zij hebben Postvriend in de beginperiode een kickstart gegeven en hielpen o.a. bij het opstellen van de algemene voorwaarden, website-teksten, een nieuw logo enz. We zijn ze dan ook enorm dankbaar voor hun tijd en inzet!