Samenwerkingsverbanden

Samenwerkingsverbanden

Postvriend werkt graag samen met andere organisaties, initiatieven en/of bedrijven die zich ook inzetten op gebied van eenzaamheid, sociale cohesie, contactlegging en welzijn.

Wilt u ook samenwerken met Postvriend? Neem dan contact met ons op via info@postvriend.nl

 

Kom Erbij Festival 

Dit Festival werd bedacht door Stichting Postvriend en de Liefdesdokter. Samen organiseerden zij een festival tijdens de Nationale Week tegen Eenzaamheid in 2013 in Eindhoven. Het festival, volledig georganiseerd op sociale overwaarde, bood bezoekers een laagdrempelige en ludieke manier met nieuwe mensen te ontmoeten en contacten aan te gaan. In 2014 leende Coalitie Erbij ons concept om verspreid door Nederland 7  festivals te organiseren. Website Kom Erbij Festival. 

 

Woonzorgcentrum Bosscherhof te Herkenbosch

Stichting Postvriend heeft een nauw samenwerkingsverband met het woonzorgcentrum Bosscherhof. Iedere dinsdagochtend werken wij samen met een aantal bewoners van het centrum samen aan onze werkzaamheden. Met een aantal bewoners knutselen we kaarten die wij op verschillende plekken en evenementen weer proberen te verkopen. Op deze manier ontstaat er een stukje dagbesteding voor de bewoners en een stukje inkomen voor de Stichting.

Ook voeren wij andere werkzaamheden uit met bewoners en vrijwilligers. Tevens houden wij maandelijks onze bestuursvergadering in Bosscherhof.