Regelmatig contact

Regelmatig contacthartje

U voelt zich wel eens eenzaam of alleen. U mist het om regelmatig eens bij te kletsen met iemand, uw alledaagse praatje kwijt te kunnen. Iemand die aandacht voor u heeft en u voor hem of haar. Of misschien bent u wel opzoek naar nieuwe contacten, maar vindt u het spannend of lastig deze aan te gaan. Postvriend helpt u graag! Meld u aan als post-ontvanger en wij koppelen u aan iemand die graag met u in contact komt. U gaat hier regelmatig mee corresponderen en misschien hebt u er zomaar een postvriend bij!

 Werkwijze

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een regelmatig postcontact met een postvriend. Na verwerking van uw aanmelding krijgt u een bevestiging. Hierna komt uw aanvraag in het Postvriend bestand. U ontvangt bericht zodra er een postvriend voor u beschikbaar is. Hierna wisselen wij jullie contactgegevens aan elkaar uit. We vragen de post-verstuurder om als eerste contact met u op te nemen. U ontvangt dus vanzelf een kaart/of brief.

 

Graag horen we tussendoor of het contact bevalt en of alles naar wens gaat. Is dit niet het geval, dan horen we dat graag. In dat geval kan er (wanneer gewenst) gezocht worden naar een nieuwe postvriend.

 

Wilt u stoppen met het postcontact? Dit kunt u dit aan ons doorgeven. Uw gegevens worden dan verwijderd uit ons bestand. U kunt zich altijd later weer opnieuw aanmelden.

 

Vergeet niet de algemene voorwaarden even door te lezen zodat u precies op de hoogte bent van wat wel en wat niet de bedoeling is.

 

Vindt u het moeilijk om een kaart of brief te schrijven naar iemand die u niet kent?  In de FAQ staan enkele schrijftips.

 

 

Ontvangen Regelmatig Contact

* indicates requiredGeslacht *

/
/

( dd / mm / yyyy )
Algemene voorwaarden