Enkel kaartje

Enkel kaartjehartje

Veel mensen zouden het gezellig vinden eens een kaartje op hun deurmat te vinden. Ze zijn echter zelf vaak niet in staat contact op te bouwen of te onderhouden. Toch kan dit éne kaartje voor hen een wereld van verschil maken.

Wilt u iemand een hart onder de riem steken, iemand het gevoel geven dat er aan hem/haar gedacht wordt? Meld u dan aan als post-verstuurder.

 Werkwijze

Via onderstaand formulier meldt u zich aan als post-verstuurder van een enkel kaartje. Uw aanmelding wordt verwerkt in ons systeem en u ontvangt een bevestiging in uw mailbox. U ontvangt hierna automatisch ongeveer één keer per 2 maanden een nieuwsbrief met nieuwe adressen van mensen die graag post willen ontvangen. Hoe vaak u dat doet, bepaalt u natuurlijk zelf.

 

U kiest elke maand opnieuw of u die maand meedoet en naar hoeveel mensen u dan eventueel een kaartje stuurt. Vervolgens laat u ons via een mailtje weten naar wie u een kaartje hebt verstuurd. Zo kunnen wij bijhouden of iedereen aan de beurt komt met het ontvangen van post, en of u nog regelmatig actief bent bij Postvriend.

Geen interesse meer in het versturen van kaarten via Postvriend? Dan kunt u zich uitschrijven via de mails die u ontvangt.

Vaak zijn mensen die een enkel kaartje ontvangen, zelf niet in staat een kaartje terug te schrijven. Bij het versturen van een enkel kaartje wordt uw adres niet doorgegeven aan de ontvanger. Wanneer het u wel leuk lijkt om een reactie terug te krijgen, vermeld dan uw eigen adres op het kaartje en wie weet!

Het is prettig wanneer u (in een hoekje) vermeldt dat u een kaartje stuurt via Postvriend.

Vergeet niet de algemene voorwaarden even door te lezen zodat u precies op de hoogte bent van wat wel en wat niet de bedoeling is.

 

Vindt u het moeilijk een kaart of brief te schrijven naar iemand die u niet kent? In de FAQ staan enkele schrijftips.

 

Versturen Enkel Kaartje

* indicates requiredGeslacht *

/
/

( dd / mm / yyyy )


Algemene voorwaarden *