Regelmatig contact

Regelmatig contacthartje

Door postvriend te worden gaat u een contact aan met iemand die graag op regelmatige basis wil corresponderen. U verstuurt dan minimaal 1 keer per maand een kaart of brief naar diegene. U krijgt natuurlijk ook reactie terug. Door postvriend te worden draagt u bij aan een structurele oplossing van eenzaamheid.

Werkwijze

Via onderstaand formulier meldt u zich aan voor het versturen van post op regelmatige basis.

Na het verwerken van uw aanmelding, ontvangt u een bevestiging in uw mailbox.

U ontvangt bericht als er een postvriend is waar wij u aan kunnen koppelen. Vervolgens ontvangt u de contactgegevens van uw postvriend en vragen wij u om als eerste contact te leggen met hem/haar.

Het is prettig wanneer u (in een hoekje) vermeldt dat u een kaartje stuurt via Postvriend.

Houd er rekening mee dat het een tijdje kan duren voordat u gekoppeld wordt aan een postvriend. Het aantal aanmeldingen loop niet altijd gelijk op. Daarbij proberen we er van tevoren voor te zorgen dat er een zo veilig mogelijk postcontact tot stand kan komen. Dit vergt echter tijd, we hopen op uw begrip.

Graag horen we tussendoor van u of het contact bevalt en of alles naar wens gaat. Is dit niet het geval, dan stellen we het op prijs als u dat kenbaar maakt. In dat geval kan er (wanneer gewenst) gezocht worden naar een nieuwe postvriend.

Als u wilt stoppen met het postcontact, kunt u dit doorgeven. We verwijderen uw gegevens dan uit ons bestand. U kunt zich altijd later opnieuw aanmelden als u dat wilt.

Vergeet niet de algemene voorwaarden even door te lezen zodat u precies op de hoogte bent van wat wel en wat niet de bedoeling is.

Vindt u het moeilijk om een kaart of brief te schrijven naar iemand die u niet kent? In de FAQ staan enkele schrijftips.

Aanmelden Post versturen – Regelmatig contact

* indicates required/
/

( dd / mm / yyyy )


Geslacht *

Algemene voorwaarden *