Bestuur Postvriend

Bestuur Postvriend.

Het bestuur van Stichting Postvriend bestaat uit de volgende leden, ze stellen zich graag even aan u voor:


Nienke Luten– Voorzitter

Ik ben Nienke Luten, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Jasper. Ik werk als Coördinator Wijksteunpunten voor een ouderenzorgorganisatie in Meppel. Ik heb stichting Postvriend de afgelopen jaren op de voet gevolgd en vind het een prachtig initiatief. Ik ben dan ook blij dat we er met het nieuwe bestuur de stichting nieuw leven kunnen blazen en er samen weer wat moois van te maken! Eenzaamheid is een onderwerp wat mij nauw aan het hart ligt en ik wil er dan ook alles aan doen om met deze stichting de eenzaamheid in de maatschappij een beetje terug te dringen en mensen met elkaar in contact te brengen.


 

Marije Luten – Vicevoorzitter

Hoi! Ik ben Marije, 33 lentes jong en ik woon samen met mijn dochtertje Daantje. Ik ben grafisch ontwerper van beroep. Stichting Postvriend heb ik altijd een mooi initiatief gevonden, en ik ben dan ook trots dat we met een nieuw bestuur dit weer op gaan pakken. We leven in een moeilijke tijd, maar ook in een mooie tijd. Iedereen kan iets waardevols bijdragen en van betekenis zijn voor een ander: maak er wat van! Eenzaamheid is een serieus probleem in onze samenleving. Deze stichting laat zien dat schoonheid in kleine dingen zit, en dat je met een klein gebaar iets groots kan bereiken.


 

Berry Wognum – Penningmeester

Ik ben Berry Wognum, 35 jaar oud, getrouwd met Karin en vader van 2 kinderen. Ik werk als category manager bij een groothandel in camera apparatuur en optiek. Ik vind het belangrijk dat mensen iets terug doen voor de maatschappij waar we in leven. Eenzaam zijn wil niemand, daarom wil ik mij inzetten voor stichting Postvriend om te zorgen voor minder vereenzaming in de maatschappij. Toen Nienke mij vroeg was ik meteen enthousiast om aan te sluiten in het bestuur en de stichting nieuw leven in te blazen.

 


Gerline  Kuiers– Algemeen Lid

Mijn naam is Gerline Kuiers. In mijn dagelijks leven ben ik maatschappelijk werker en welzijnswerker in de ouderenzorg. Toen mij gevraagd werd of ik in het bestuur wilde van Postvriend, twijfelde ik geen moment. Juist omdat ik het belangrijk vind, om aandacht te hebben voor het welzijn van de mens. Ik ben er van overtuigd dat Postvriend hierin een positieve bijdrage kan leveren. Ik zal mij dan ook samen met Nienke, Marije en Berry inzetten voor een succesvol vervolg van Postvriend!

 


Wenst u zich ook te willen inzetten voor stichting postvriend? Nieuwe bestuursleden zijn welkom,  stuur a.u.b. bij interesse een e-mail.