Jaarverslagen, activiteiten en financiën

Jaarverslagen??

Hieronder vindt u de jaarverslagen van stichting Postvriend:

Aangezien de stichting in 2014 tot stand kwam en de werkzaamheden binnen dit jaar van algemene aard waren hebben wij het jaarverslag met het fiscaal verslag samengevoegd. Deze is onder het kopje ‘Financiën’ terug te lezen.

 

Activiteiten

– In het afgelopen jaar zijn ruim 500 mensen met elkaar in contact gekomen via Stichting Postvriend. Wij koppelen de mensen aan elkaar en waar nodig begeleiden we dit contact.

– Iedere dinsdagochtend werken wij vanuit woonzorgcentrum Bosscherhof (te Herkenbosch). Samen met bewoners van dit zorgcentrum zijn we actief in ‘de Postkamer’. Hier worden licht administratieve werkzaamheden uitgevoerd en knutselactiviteiten (kaartjes maken) aangeboden.

– Promotie-activiteiten tijdens verschillende evenementen zoals De Geluksroute, en Fabriek op Zondag (beide in Eindhoven)

– Deelname aan NL-Doet. Kaarten schrijven en knutselen met bewoners en bezoekers van een verzorgingstehuis in Meppel.

– Deelname aan de Koningsmarkt te Posterholt. Als onderdeel van het spellencircuit hebben we samen met ruim 100 kinderen kaarten geknutseld voor bewoners van verzorgingstehuizen in Gemeente Roerdalen.

– Maandelijkse bestuursvergaderingen.

 

Financiën

Uw financiële bijdrage wordt gebruikt voor hostingkosten van de website, drukwerk, promotie, portokosten en administratiekosten.

Jaarrekening Stg de Postvriend (1)

Beloningsbeleid bestuur:

Bestuurders verrichten hun taken voor Stichting Postvriend geheel vrijwillig en ontvangen hiervoor geen vergoeding. Zodra er voldoende financiën beschikbaar zijn in de toekomst is het mogelijk om evt. onkosten die gemaakt worden tijdens de werkzaamheden (op nadrukkelijk verzoek van de stichting) te vergoeden. 

Beloningsbeleid vrijwilligers:

Meer over het beloningsbeleid voor onze vrijwilligers kunt u terug vinden in ons vrijwilligersbeleid. Hier leest u meer over vrijwilligerswerk binnen Stichting Postvriend.